Siirrä Google Photos -tili tililtä toiselle [How To]

Siirrä Google Photos -tili tililtä toiselle [How To] 1

Tässä oppaassa selitämme sinulle kuinka voit siirtää Google-kuvia Google-tililtä toiselle. Joskus järjestääksesi kuvakokoelman paremmin, ihmiset sekoittavat valokuvansa eri tilien välillä. Joten onko mitään helppoa tapaa saavuttaa tämä ..?

Tavallisesti, jos haluat siirtää Google Kuvia tililtä toiselle, voit ladata ne lähdetililtäsi. Sitten voit lähettää ne kohdetiliin. Tämä on kuitenkin erittäin aikaa vievä prosessi. Nykypäivänä kuvanlaatu on parantunut huomattavasti älypuhelimella kuvattaessa, mikä tekee niistä korkealaatuisia. Joten joukon korkearesoluutioisia kuvia ja niiden lähettäminen on aikaa vievä prosessi. Se on myös erittäin tylsää tehdä.

Google-valokuvien siirtäminen Takeoutin avulla

Toinen samanlainen menetelmä on käyttää Google Takeout ja lataa visuaalinen sisältösi zip-muodossa. Lataa sitten sama kohdetilillesi. Jälleen kerran se vie jonkin aikaa arvokkaasta ajasta. Joten siirrytään muihin menetelmiin Google-valokuvien ja valokuva-albumiemme siirtämiseksi.

Kaksi tapaa siirtää Google-kuvat

Katsotaanpa kahta tapaa, jolla voimme siirtää valokuvia kahden tilin välillä.

Partner-tilin lisääminen

Kutsu lähetetään

Avata Google-kuvat appTapauta valikkopainiketta (3-vaakatason painike) Napauta avattavassa valikossa asetuksetAlla asetukset, Näpäytä Jaetut kirjastot
Siirrä Google Photos -kumppanitilin asetukset
Kirjoita sen tilin nimi, jolle haluat jakaa / siirrä Google Photos.Voit valita Kaikki valokuvat jos haluat siirtää koko kuvakokoelmasi. Tai muuten voit valita valokuvat tietylle aikajanalleTap Lähetä kutsu
Siirrä Google Photos kumppanitililtä

Kutsun hyväksyminen

Valitsemallasi toisella tililläsi saat ensimmäisessä vaiheessa lähettämäsi pyynnön.Jos käytät kahta tiliä samasta älypuhelimesta, napauta sähköpostiprofiilikuvaa vaihtaaksesi tilejä.Voit toisesta tilistä Google-kuvat > kosketa 3-palkin valikkopainike Näpäytä Hyväksyä.Hit päällä jakaminen -välilehti> Avaa valokuvakirjasto, jonka aiot jakaa ensimmäisestä tilistä. Kosketa 3-pistepainike> asetukset > Tallenna kirjastoon > Aseta kohtaan Kaikki valokuvat

Partner-tilin poistaminen

Kun olet siirtänyt valokuvat, voit poistaa kumppanitilin.

Mene Google-kuvatSwitch ensimmäiselle tililleKosketa jakaminen tabSelect Valokuvat jaettu kanssaNapauta 3-kohtapainike> valitse Jaetut kirjastoasetuksetOsuma Poista kumppani

Jaetun albumin luominen

Yllä olevassa prosessissa, josta keskustelimme, et voi valita kuvia manuaalisesti. Sitä varten sinun on luotava jaettu albumi. Nyt puhutaan kuinka tehdä se.

Avaa Google PhotosAlkaamme ensimmäisellä tilillä, josta valokuvat ovat siirrettävissä albumit > Uusi albumi > Valitse ja valitse valokuvat, jotka haluat tallentaa silleJos albumi on luotu, voit lisätä siihen lisää kuvia.Kun olet lisännyt valintasi kuvista, on aika jakaa sama.Voit nähdä Jaa symboli. Napauta sitä.Näet luettelon yhteystiedoissasi (sähköpostitse esitetyt) kansoista, joille voit lähettää sähköpostia. Valitse sähköposti / henkilö ja kosketa Lähettää

Oletetaan, että jaoin oman toisen tilini (tai kenen kanssa jaat sen) kanssa. Saan ilmoituksen kanssani jaetusta albumista. Tarkista se tekemällä seuraava

Siirry toiselle tilille [switch from the first/sender account by tapping on the profile picture]Näpäytä jakaminenValitse valokuvat, jotka haluat säilyttää, ja napauta Lisää kirjastoon kuvake.Nyt valokuvat alkavat ladata ja jakaa vastaanottimen kanssa

Kun kuvan jakaminen on valmis, lähettäjä voi poistaa jakamisen käytöstä tekemällä tämän.

Ensimmäisellä tilillä mene jakaminen > vaihtoehdot > Sammuta vieressä oleva kytkin Jaa

Se siitä. Toivomme, että voit käyttää näitä menetelmiä siirtääksesi Google Kuvia tililtä toiselle. Noudata vaiheita huolellisesti. Ne ovat riittävän yksinkertaisia, joten koko prosessin tulisi olla sinulle kävelytie. Silti, jos sinulla on epäilyksiä, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa.

Saatat pitää myös,