Kuinka siirtää tiedostoja Google Drive -tililtä toiselle

Avaa “File Sharing” -vaihtoehto uudelleen. N√§et kuvasi omistajana (1), joten se muuttaa uuden Google Drive -tilisi (2)

Kuinka siirtää tiedostoja Google Drive -tililtä toiselle 2

Kun olet suorittanut t√§m√§n vaiheen, valitse “Tallenna muutokset” ja jos teet sen oikein, t√§m√§ viesti tulee n√§kyviin:

Kuinka siirtää tiedostoja Google Drive -tililtä toiselle 3

Hyv√§ksy ja palaa “Jaa” -ikkunaan. Kuten kuvasta voi n√§hd√§, toisella Drive-tilill√§si on nyt jaettu kansio. JA Poista se alkuper√§isest√§ tilist√§si painamalla vain X.

Kuinka siirtää tiedostoja Google Drive -tililtä toiselle 4

Suorittamalla tämä toiminto Et enää pääse alkuperäisen tilisi jaettuihin tiedostoihin. Ne ovat saatavilla vain toisella Google Drive -tilillä

Sinun ei tarvitse poistaa tiedostoja alkuperäiseltä tililtäsi, koska Google Drive poistaa ne automaattisesti, kun peruutat käyttöoikeudet. Toisaalta, jos haluat, että tiedostot ovat saatavana molemmilla tileillä, noudata edellisessä artikkelissa jakamiamme vaiheita Google Drive -sisällön jakamisesta.

Vinkkejä harkitsemaan

Jos pelkäät menettää sisältöä prosessissa, avaa kaksi Google Drive -tiliäsi samanaikaisesti hallitaksesi kunkin tilin tapahtumia. Voit käyttää tätä esimerkiksi Google Chromen incognito-ikkunassa. Kun olet suorittanut vaiheet alkuperäisessä tilissä, varmista, että nämä vaiheet heijastuvat toiseen Drive-tiliisi.

Tai voit testata tätä prosessia kansiolla, jossa on mallitiedosto varmistaaksesi, että saat odotetut tulokset. Nämä vaiheet voidaan suorittaa jokaisella kansiolla tai tiedostolla, jonka haluat siirtää uudelle tilillesi, tai Voit luoda yhden kansion ja kerätä kaiken sisällön. (kansiot, asiakirjat, tiedostot, kuvat jne.) kaikkien tiedostojen siirtämiseksi kerralla.

Muista, että tämä prosessi voi viedä enemmän tai vähemmän aikaa sen mukaan, kuinka monta tiedostoa haluat siirtää uudelle tilillesi. Joten tarkista kaikki vaiheet ennen kuin peruutat alkuperäisen Google Drive -tilisi luvan.