Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos se toistaa tarinan?

Kaikista ominaisuuksista, joita Snapchat on viime vuosina toteuttanut, tarinat ovat todennäköisesti ajan koetuksessa. Kirjaudu sisään mihin tahansa sosiaalisen median sovellukseen tänään, ja näet todennäköisesti sisällöntuottajien, ystävien ja muiden "tarinoiden" seuraten sinua verkossa. Jokainen sovellus Facebook Sillä on sen symbolisesta sosiaalisesta verkostosta spin-offiin, kuten Messenger, WhatsApp ja tietysti Instagram. Google on kokeillut tarinoiden lisäämistä YouTube kaikesta ja jopa Skype Siinä oli samanlainen tarinaominaisuus useita kuukausia ennen kuin Microsoft peruutti sen. Koska niin monta sovellusta sisältää tämän johdetun idean, voi olla vaikea muistaa, että Snapchat on etuoikeutettu siitä, että häntä kiitetään idean ensimmäisestä luomisesta ja popularisoinnista.

Jos olet selanut koko tarinoiden luettelon Snapchartsissa, huomaat todennäköisesti, että toisin kuin tavallinen Snap, sinulle esitetään toistopainike jokaisessa tarinassa. Jos olet käyttänyt Snapchatia jo vuosia, tiedät, että sovellus ilmoittaa käyttäjille, kun joku toistaa valokuvan tai videon. Suorittaako Snapchat samoin tarinoihin? Lue lisätietoja.Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos se toistaa tarinan? 1

Ilmoittaako Snapchat käyttäjille, jos olet nähnyt heidän tarinansa?

Kyllä, mutta ei suoraan. Jotkut sovellukset sallivat täyden mukautuksen ilmoituksien vastaanottamisessa, mutta Snapchat ei ole yksi niistä. Ilmoitukset toimivat vain yhdessä ja yhdessä suunnassa, etkä voi ottaa niitä käyttöön. Kysy keneltä tahansa, joka on yrittänyt poistaa ilmoitukset käytöstä, kun joku alkaa kirjoittaa chat-ikkunaan РSnapchartsissa avautuva räätälöinti on vähintäänkin rajoitettua.

Joten vaikka sovellus ilmoittaa sinulle esimerkiksi, kun joku alkaa kirjoittaa, Snapchatin ilmoitusten muuttamisvalikko ei sis√§ll√§ mit√§√§n tarinoista muuta kuin satunnaisten ilmoitusten vastaanottamista, kun yst√§v√§si l√§hett√§v√§t tarinoita. Saatat saada ilmoituksia muistoista, syntym√§p√§ivist√§ tai muusta sis√§ll√∂st√§, mutta kun tulee ilmoituksia siit√§, kuka n√§ki tarinasi, odota puhelimesi olevan hiljaa. Se on valitettava puuttuva ominaisuus, jonka toivomme lopulta ilmestyv√§n sovelluksessa, mutta valitettavasti n√§ytt√§√§ silt√§, ‚Äč‚Äčett√§ meill√§ ei ole t√§ll√§ hetkell√§ onnea.

Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos se toistaa tarinan? 2

Mutta voitko nähdä kuka näki tarinasi?

Vaikka et ehkä pysty vastaanottamaan ilmoituksia siitä, kuka on nähnyt tarinasi, voit silti nähdä, kuka sen todella näki. He eivät ehkä lähetä sinulle ilmoitusta, mutta Snapchat antaa sinun nähdä, mitkä seuraajistasi ovat ja et ole nähneet tarinasi. On todella mielenkiintoinen idea saada tämäntyyppinen verkko tuntemaan olevani hieman nautinnollisempi, kun tiedät tarkalleen, mitä toimia ihmiset tekevät, kun he näkevät tarinasi. Vaikka et saa ilmoitusta henkilölle, joka tarkastelee tarinasi kahdesti kuin sinä, kun joku toistaa suoran laajennuksen, saat ilmoituksen, kun joku on vanginnut tarinasi. Katsotaanpa kuinka tämä kaikki tehdään.Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos se toistaa tarinan? 3

Löydä tarinasi sivun yläosasta Snapcharen tarina-näytöltä. Huomaat useita pieniä kuvakkeita tarinasi oikealla puolella, korostettuna harmaalla. Napauta kolmen pisteen pystysuoraa viivakuvaketta näytön oikeassa reunassa. Tämä näyttää tarinasi näytön, joka näyttää sinulle kaikki yksittäiset valokuvat tai videot, jotka olet lisännyt tarinasi viimeisen 24 tunnin aikana, sekä kaikki kuvatekstit, jotka olet lisännyt tarinaan tunnistaaksesi mikä kuva on. Tämän näytön oikeassa reunassa näet violetit silmämuotoiset kuvakkeet sekä numeron vasemmalla. Nämä kuvakkeet ja numerot edustavat ihmisiä, jotka ovat nähneet tarinasi (esimerkissä kuvakaappauksessa neljäkymmentäviisi ihmistä näki ensimmäisen kuvakaappauksen, kun taas neljäkymmentäkaksi ihmistä näki toisen kuvakaappauksen).

Numeroiden tunteminen ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä Рsinun on tiedettävä niiden henkilöiden nimet, jotka ovat tai eivät ole erityisesti nähneet tarinasi. Snapchalin avulla voit myös tehdä sen. Napauta vain tarinan vieressä olevaa näytön silmiä, joka avaa valokuvasi tai videosi toistettavana taustalla (jos kyseessä on video, ääni mykistetään), samoin kuin luettelosi tarinoistasi nähneistä nimistä. Tämä luettelo on käänteisessä aikajärjestyksessä siten, että luettelosi yläosassa näkyy viimeksi katsellesi tarinasi ja luettelon alaosassa näkyy tarinaasi viimeksi katsellesi. Jos joku ystävistäsi on vanginnut tarinasi, näet heidän nimensä vieressä pienen kuvakaappauskuvakkeen (kaksi nuolet toistensa kanssa ristissä).Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos se toistaa tarinan? 4

Lopuksi voit tarkastella näitä tietoja tarinasi sisältä katsellen sitä. Kosketa tarinasi nähdäksesi kuvat. Näytön alareunassa on pieni nuoli ylöspäin näytöllä. Pyyhkäise tätä nuolta ylös ladataksesi nimien täyden näytön. Voit myös pyyhkäistä alas, jos haluat hylätä tämän näytön.

Mitä tapahtuu, jos toistat tarinasi?

Vaikka voit n√§hd√§ t√§ydellisen luettelon henkil√∂ist√§, jotka ovat n√§hneet tarinasi yll√§ mainitulla menetelm√§ll√§, et voi itse n√§hd√§ kuinka monta kertaa joku on n√§hnyt tarinasi. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ katsojana voit katsella ja katsella tarinaa uudestaan ‚Äč‚Äčja uudestaan ‚Äč‚Äčtarvitsematta huolehtia siit√§, ett√§ joku n√§kee sen sis√§ll√∂n toistuvasti.

Muista vain, että videon kuvakaappaus muuttaa tapaa, jolla he näkevät sinut yllä olevassa nimiluettelossa. Kuvakaappaukselle on erityinen kuvake, mutta ei tarinan toistamiseen.