Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos pelaat tarinaa?

Kaikista ominaisuuksista, jotka Snapchat on ottanut k√§ytt√∂√∂n viime vuosina, Stories todenn√§k√∂isesti kest√§√§ ajan koetta. Kirjaudu sis√§√§n mihin tahansa sosiaalisen verkostoitumisen sovellukseen t√§n√§√§n ja n√§et todenn√§k√∂isesti kuormien "tarinoita" tekij√∂ilt√§, ‚Äč‚Äčyst√§vilt√§ ja muilta online-seuraamiltasi ihmisilt√§. Jokainen sovellus Facebook on omistaja lippulaivaverkostaan ‚Äč‚Äčspin-off-yrityksille, kuten Messenger, WhatsApp ja tietysti Instagram. Google kokeili artikkeleiden lis√§√§mist√§ YouTube kaikki asiat ja jopa Skype h√§nell√§ oli useita samanlaisia ‚Äč‚Äčtarinoita useita kuukausia ennen kuin Microsoft vet√§ytyi asiasta. Koska t√§ll√§ johdannaisidealla on niin paljon sovelluksia, on vaikea muistaa, ett√§ Snapchatilla on kunnia kiitt√§√§ t√§m√§n idean ensimm√§isest√§ luomisesta ja popularisoinnista.

Jos olet käynyt läpi koko luettelon tarinoita Snapchatissa, huomaat todennäköisesti, että toisin kuin tavallinen Snap, sinulla on toistopainike jokaisessa tarinassa. Jos olet käyttänyt Snapchatia jo vuosia, tiedät, että sovellus ilmoittaa käyttäjille, kun joku toistaa kuvan tai videon. Tekeekö Snapchat saman tarinoiden kanssa? Lue lisätietoja.Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos pelaat tarinaa? 1

Ilmoittaako Snapchat käyttäjille heidän historiansa?

Kyllä, mutta ei suoraan. Vaikka jotkin sovellukset antavat sinulle mahdollisuuden räätälöidä saamasi ilmoitukset täysin, Snapchat ei ole yksi niistä. Ilmoitukset toimivat yhdellä ja vain yhdellä tavalla, etkä voi sammuttaa niitä. Kysy keneltä tahansa, joka on yrittänyt poistaa ilmoitukset käytöstä, kun joku alkaa kirjoittaa chat-ikkunaan Рmukauttaminen avautuu Snapchatissa on ainakin rajoitettu.

Vaikka sovellus ilmoittaa sinulle esimerkiksi, kun joku aloittaa kirjoittamisen, ilmoitusten muuttamiseen tarkoitettu Snapchat-valikko ei sis√§ll√§ tarinoita koskevia tietoja, paitsi jos haluat vastaanottaa satunnaisia ‚Äč‚Äčilmoituksia, kun yst√§v√§si julkaisevat tarinoita. Voit vastaanottaa ilmoituksia muistoista, syntym√§p√§ivist√§ tai muusta sis√§ll√∂st√§, mutta odota, ett√§ puhelin pysyy hiljaisena, kun tulee ilmoituksia siit√§, kuka on katsellut historiaasi. T√§m√§ on valitettava puuttuva ominaisuus, jonka toivoimme n√§kyv√§n sovelluksessa, mutta valitettavasti n√§ytt√§√§ silt√§, ‚Äč‚Äčett√§ emme ole viel√§ onnekkaita.

Mutta voitko nähdä kuka katseli tarinasi?

Vaikka et ehkä pysty vastaanottamaan ilmoituksia siitä, kuka on katsellut historiaasi, voit silti nähdä, kuka on katsellut sitä. He eivät ehkä lähetä sinulle ilmoituksia, mutta Snapchat antaa sinun nähdä, mitkä seuraajistasi ovat nähneet historian. On todella mielenkiintoinen idea tehdä tällaisesta verkosta hieman ystävällisempi, mutta tietää silti tarkalleen, mitä ihmiset tekevät tarinasiasi katsellessasi. Vaikka et saa ilmoituksia henkilöllesi, joka tarkkailee tarinasi kahdesti, aivan kuten silloin, kun joku pelaa suoraa laukausta, saat ilmoituksen, kun joku tarkastelee tarinasi. Katsotaan miten se tapahtuu.Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos pelaat tarinaa? 2

Löydä tarinasi sivun yläosasta Snapchartan tarinanäytöltä. Tarinan oikealla puolella näet useita pieniä kuvakkeita, jotka on korostettu harmaalla. Napauta kolmen pisteen kuvaketta näytön oikealla puolella olevassa pystysuunnassa. Näyttöön tulee historianäkymä, joka näyttää jokaisen yksittäisen kuvan tai videon, jonka olet lisännyt tarinasi viimeisen 24 tunnin aikana, samoin kuin tarinaan lisätyt tekstitykset sen määrittämiseksi, mikä valokuva on mikä. Tämän näytön oikealla puolella näet violetit silmämuotoiset kuvakkeet ja vasemmalla puolella olevan numeron. Nämä kuvakkeet ja numerot edustavat ihmisiä, jotka katsoivat tarinasi (esimerkki-näyttökuvassamme neljäkymmentäviisi ihmistä katseli ensimmäistä kuvaa ja neljäkymmentäkaksi ihmistä toista).

Numeroiden tunteminen ei kuitenkaan riitä Рsinun on tiedettävä niiden henkilöiden nimet, jotka tarkastelivat tarinasi erityisesti. Snapchalin avulla voit tehdä tämän. Kosketa vain tarinoiden näytön silmää, joka avaa valokuvasi tai videosi toistettavana taustalla (jos kyseessä on video, ääni mykistetään) sekä luettelon nimistä, jotka katselivat historiaasi. Tämä luettelo on käänteisessä aikajärjestyksessä siten, että luettelon yläreunassa näkyy, kuka on äskettäin katsellut historiaasi, ja alaluettelossa, kuka on äskettäin katsellut historiaasi. Jos joku ystävistäsi teki kuvakaappauksen historiastasi, hänen nimensä vieressä näet pienen kuvakaappauskuvakkeen (kaksi ristissä olevaa nuolta).Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos pelaat tarinaa? 3

Lopuksi voit tarkastella näitä tietoja myös historiastasi selaamisen aikana. Napauta tarinasi nähdäksesi visualisointeja. Näytön alareunassa on pieni nuoli, joka osoittaa ylöspäin näytössä. Lataa tämä nuoli ylöspäin ladataksesi nimien täyden näytön. Voit pyyhkäistä alas myös sammuttaaksesi tämän näytön.

Entä jos luot heidän tarinansa uudelleen?

Vaikka voit n√§hd√§ koko luettelon ihmisist√§, jotka katsoivat tarinasisi yll√§ olevalla menetelm√§ll√§, et voi oikeasti n√§hd√§ kuinka monta kertaa joku on katsellut tarinasi. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ katsojana voit katsella ja katsella historiaa uudestaan ‚Äč‚Äčja uudestaan ‚Äč‚Äčhuolehtimatta siit√§, ett√§ joku n√§kee, ett√§ olet katsellut sen sis√§lt√∂√§ toistuvasti.

Muista vain, että videokuvakaappaus muuttaa tapaa, jolla sinut katsellaan yllä olevassa nimiluettelossa. Kuvakaappauksissa on erityinen kuvake, mutta ei tarinan uudelleenluomiseksi.